De ekonomiska effekterna av Covid-19-pandemin

Tack till alla som deltog på gårdagens möte! För de som missade livesändningen finns den att se i repris här.

Välkommen till Ekonomiska Samfundets diskussionsmöte om coronakrisen tisdagen den 9 juni 2020 kl. 18-19. För att minimera smittorisken hålls mötet på distans och kan följas med via en sändning på Youtube eller Facebook. I sändningen kan man kommentera och ställa frågor skriftligen i realtid. 

Vi lever i exceptionella tider och de långtida ekonomiska effekterna kan ännu bara anas. Juhana Vartiainen, ordförande i riksdagens ekonomiutskott, intervjuas av Reidar Wasenius gällande pandemins effekter på den finländska ekonomin.

För att följa med diskussionen behövs bara en dator, smarttelefon eller surfplatta med tillgång till internet. Det finns två sätt att delta i mötet, genom båda sätten går det att kommentera och ställa frågor samt följa med ljud och bild:

Alternativ 1: För de som använder Facebook. Logga in på Facebook och gå till Ekonomiska Samfundets Facebook-sida (länk, eller sök på Ekonomiska Samfundet i Finland). Där kommer det att finnas en live-sändning. Live-sändningen hittas också direkt via den här länken.

Alternativ 2: Om du inte använder Facebook, går sändningen också att följa med via Youtube. Då hittar du sändningen via den här länken (8.6: Länken är inte aktiverad ännu, så bekymra dig inte om den inte fungerar!). Du kan se sändningen utan att vara inloggad, men för att kommentera behöver du logga in med ditt Google-konto, dvs. din Gmail-adress.

Om du har frågor eller problem kan du vända dig till verksamhetskoordinatorn för att få hjälp att hitta mötet.

Mötet är öppet för alla intresserade, hoppas vi ses digitalt. Varmt välkommen!

Verksamhetskoordinatorn:

Ellen Sahlström

ellen.sahlstrom@ekonomiskasamfundet.fi