Eftersnack: Ekonomi – Medlemsmöte 17.11

Talkshowen Eftersnack har sänts på YLE Vega sedan 2005 och nått en stor och trogen lyssnarskara. Magnus Londen, stamgästen Jeanette Björkqvist samt varierande ”sidekicks” eftersnackar om det som hänt under veckan som gått på ett underhållande och informativt sätt.

Eftersnack: Ekonomi är perspektivet längre. Vad har hänt i ekonomin, stort och smått, under året som gått och vad ska vi tänka om det? Magnus och Jeanette bollar kring frågorna medan sidekickarna, experterna Maria Östergård Käld och Peter Seligson, försöker skapa ordning i oredan.

Välkomna till en livad diskussion om smått och stort, på plats eller via en livesändning, tisdagen den 17 november 2020 kl. 18.00! Efter programmet bjuds som traditionellt på en liten munsbit.

Det fysiska evenemanget ordnas i Epicenter, Mikaelsgatan 9, Helsingfors, med ett

begränsat deltagarantal i enlighet med de gällande rekommendationerna. Anmäl ert intresse att delta på plats per e-post till ellen.sahlstrom@ekonomiskasamfundet.fi eller per telefon till 0440960157 senast den 10 november. Uppge i anmälan namn, telefonnummer samt e-postadress. Deltagare antas i anmälningsordning.

Hela evenemanget sänds också live via Youtube och Facebook. Det är ett utmärkt alternativ till att delta på plats och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor och kommentarer i realtid via dessa kanaler. Länkarna till sändningen kommer att postas på Ekonomiska Samfundets hemsida, på Facebook och Twitter samt skickas per e-post till de som så önskar, meddela om detta på förhand till ellen.sahlstrom@ekonomiskasamfundet.fi.

KLICKA FÖR LÄNK TILL SÄNDNINGEN.