God Jul och gott nytt år – med nya krafter!

Det gånga året har varit fullt av utmaningar, men nu är det dags att låta julen föra med sig frid och lugn i vår vardag.
Samtidigt som vi inleder julfirandet har vi glädjen att berätta om en förstärkning till Ekonomiska Samfundet. Tyko Hertzberg, 26, har börjat som verksamhetskoordinator. Han arbetade förra året som verksamhetskoordinator för SFP i Helsingfors och har erfarenhet av förtroendeuppdrag vid såväl Svensk Ungdoms förbundsstyrelse samt kårfullmäktige vid Åbo Akademi. Hertzberg är politices kandidat från Åbo Akademi.
– Jag ser mycket fram emot att jobba för Ekonomiska Samfundet, en anrik organisation med en viktig uppgift i samhället. Jag är taggad på att få utveckla samfundets kommunikation och verksamhet, bland annat genom att återinföra evenemang som inte kunnat ordnas de senaste två åren, säger Hertzberg.

Hertberg är den i ordningen andra verksamhetskoordinatorn för Ekonomiska samfundet. Han företräddes av Ellen Sahlström, som var den samfundets första versksamhetskoordinator. Posten är ett deltidsjobb och Sahlström kommer nu i och med avslutade studier att satsa på sin karriär i arbetslivet på heltid. Samfundets ordförande Reidar Wasenius är nöjd över rekryteringen.
– Vi önskar Tyko hjärtligt välkommen samtidigt som vi tackar varmt Ellen. Hon skötte jobbet som verksamhetskoordinator fint och vi önskar henne lycka till och framgång, konstaterar Wasenius.
Ekonomiska Samfundet önskar dig en lugn och fridfull jul och ett givande nytt år 2022 – med nya krafter!